Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Συννεφιασμένη Κυριακή...

Το μηδέν στα δύο για τα τμήματα μπάσκετ της ομάδας μας, καθώς  μετά την ήττα του παιδικού από τον Πήγασο Κυψέλης, έχασε και το αντρικό μας από τον Φοιτητικό Φιλίας... Τα κοινά δεν σταματούν εκεί, αφού και το αντρικό γνώρισε την ήττα έχωντας κάνει καλή εμφάνιση και χρησιμοποιώντας αρκετά την άμυνα ζώνης. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.
Η Δόξα φιλοξενήθηκε εχθές στο Ρουφ για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του δευτέρου γύρου από τον Φοιτητικό. Οι εξέδρες του Ρουφ ήταν ουσιαστικά άδειες, η παρουσία ενός τυμπάνου όμως δημιούργησε μια θορυβώδη και σχετικά εχθρική κατάσταση, που θα μπορούσε να εντάξει και την λέξη φιλοξενήθηκε σε εισαγωγικά. Η ομάδα πάντως, δεν θόλωσε ούτε... τρόμαξε, και παρουσιάζοντας καλή εικόνα είχε βραχεία κεφαλή σχεδόν σε όλο το πρώτο μέρος, κάτι που όμως δεν αποτυπώθηκε στο φύλλο αγώνα ποτέ, αφού η γηπεδούχος ομάδα έβρισκε απαντήσεις, με αποτέλεσμα και το πρώτο και το δεύτερο δεκάλεπτο να κλείσουν ισόπαλα. Στην τρίτη περίοδο, έκαναν για ακόμα μια φορά αισθητή την παρουσία τους η κούραση και τα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί για πρώτη φόρα διαφορά στο σκορ υπέρ του Φοιτητικού. Η κρισιμότητα του αγώνα ήταν τέτοια που έκανε τους παίχτες τις Δόξας να βγάλουν στο παρκέ ότι αποθέματα είχαν, και ψυχικά και σωματικά για την ανατροπή, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ... Στα θετικά, ότι επιτεύχθηκε ο δευτερεύων στόχος, να μην καλυφθεί η υπέρ μας διαφορά του πρώτου αγώνα των 14 πόντων (στο Μυρακτής η Δόξα είχε επικρατήσει με 55 - 41). Τελικό αποτέλεσμα 63 - 55.
ΥΓ: Στα αξιοσημείωτα της Κυριακής, η ευκαιρία που δόθηκε στον νεαρό Χαριζάκη να αγωνιστεί για αρκετά λεπτά, αλλά και η παρουσία του τραυματία ακόμα Γιάννη Ρίπη στον πάγκο.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ(ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΤΣΑΜΠΑΡΛΗΣ): ΜΕΛΙΣΣΙΝΟΣ, ΧΑΤΖΑΚΗΣ 10, ΤΡΙΤΑΚΗΣ 9, ΧΑΡΙΖΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 5, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ 4, ΜΟΥΙΜΠΟΥΑ 5, ΓΕΡΑΚΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ 11, ΜΠΙΣΙΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ 11. 

Τα δεκάλεπτα: 18 - 18, 30 - 30, 47 - 41, 63 - 55

2 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει παμε να παρουμε τα επομενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΧΑΡΙΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΑΤΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή